Blogg

Inspiration

Tips & Trix

Min första receptbok: Brunch – Året runt
Omslag Brunch Året runt

Min första egna receptbok har kommit ut! Min historia, mina recept, delvis mina matfoton. Det är magiskt. Det här är en väldigt personlig bok som handlar om min passion för just brunch. Jag tycker nämligen att det är världens bästa sätt att umgås på. Och vilka otroligt fina recensioner den har fått!

“Läckra och inspirerande bilder, tydliga recept som binds samman med mysiga och charmiga berättelser och reflektioner från både förr och nu”

Agneta Norrgårds fina citat ovan gjorde verkligen min dag! När man skriver en bok som betyder så mycket för en själv är det ju oerhört jobbigt att sitta och vänta på reaktioner och recensioner – men när de är positiva blir man ju så oerhört glad och lättad att man svävar fram!